Hollow Knight krijgt toch fysieke release

Wel een fysieke release, toch niet en nu toch wel…

Halverwege vorig jaar verscheen Hollow Knight in de Nintendo eShop en al snel werd aangekondigd dat de titel in de lente van 2019 een fysieke release zou krijgen. Later werd duidelijk dat deze fysieke release er toch niet zou komen, althans niet met hun toenmalige partner Skybound Games.

Team Cherry heeft nu namelijk alsnog een manier gevonden om de game fysiek uit te brengen echter wel in aanzienlijk kleinere oplagen. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om via de website Fangamer de fysieke versie van Hollow Knight te bestellen, onder andere voor de Nintendo Switch. Wanneer je dit doet zal de game op 31 mei jouw kant opkomen.

Benieuwd naar de fysieke versie? Hieronder zie je ‘m afgebeeld.

Eén gedachte over “Hollow Knight krijgt toch fysieke release

Geef een reactie