Charmander Funko Pop aangekondigd

A wild Charmander Funko appeared!

De Pokémon Funko Pop collectie krijgt een nieuw figuur erbij. De Lizard Pokémon Charmander zal in de Verenigde Staten deze zomer beschikbaar zijn naast Pikachu en Bulbasaur. Dat betekent dat de collectie Kanto-starters bijna compleet is, op Squirtle na.

Wanneer Charmander in Europa verschijnt is nog niet bekend. Tot dan kan hij wel voorbesteld worden op Amerikaanse webshops. Hij zal daar vanaf 20 juni beschikbaar zijn. Hieronder kun je de eerste afbeeldingen van de Charmander Funko Pop bekijken.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Charmander Funko Pop aangekondigd

Geef een reactie