Attack on Titan 2: Final Battle komt naar Switch

De uitbreiding zal het derde seizoen van de populaire anime tot leven brengen.

Attack on Titan 2: Final Battle is officieel aangekondigd, nadat het een paar dagen geleden geruchten opdoken over een mogelijk uitbreiding. Koei Tecmo zal het spel op 4 juli uitbrengen in Japan, terwijl Europa en Noord-Amerika hem een dag later krijgen.

Attack on Titan 2: Final Battle is een uitbreiding op de game die vorig jaar verscheen voor onder andere de Switch. De game bevat personages en missies uit seizoen 3, originele missies om het verhaal uit te breiden en nieuwe wapens zoals Thunder Spears. Meer dan 40 speelbare personages zullen beschikbaar zijn.

Een ander nieuw aspect is de Wall Reclamation-modus. Hier kunnen spelers een squadron samenstellen en territorium van de Titans terugnemen. Daarnaast zal ook een anti-personnel gevechtservaring beschikbaar zijn waarbij je het tegen met ODM uitgeruste moordenaars opneemt in wilde luchtgevechten.

Degenen die al Attack on Titan 2 bezitten, kunnen een DLC-pakket kopen met alle nieuwe content. Op dezelfde dag zal de game een rerelease krijgen waarbij de Final Battle-content zit inbegrepen. Hieronder kun je de eerste trailer van de nieuwe content bekijken.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie