55 minuten aan beeldmateriaal The Red Strings Club

Morgen kun je aan de slag met dit cyberpunk avontuur. Er zijn al beelden opgedoken van de eerste 55 minuten.

Vanaf morgen kunnen we ons verdiepen in The Red Strings. Het spel draait om de nogal bijzondere Red Strings Club waar jij constant mensen ondervraagt om een bedrijf binnen te dringen. Je volgt het verhaal door constant mensen te ondervragen, minigames te spelen en veel te ontdekken. Want een mysterieus programma dat je een zalig level belooft, klinkt wel heel verdacht.

Devolver Digital brengt het spel morgen uit. Bekijk hieronder de beelden.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie