Preview van Engelse versie themalied Fire Emblem: Three Houses te beluisteren

“Reach for my hand, I’ll soar away…”

Onlangs was al de preview van de Japanse versie te beluisteren, maar zojuist heeft Nintendo de Engelstalige versie ook gedeeld. Three Houses heeft, net als een aantal van de vorige Fire Emblem-games, ook een themalied met zang. Een ander bekend voorbeeld hiervan is uiteraard ‘Lost in Thoughts All Alone’ uit Fire Emblem: Fates. Het lied van Three Houses lijkt echter voor een iets modernere muziekstijl te gaan.

Wat vinden jullie van dit themalied tot dusver? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie