Milestone kondigt MotoGP 19 aan

Klaar voor de start? MotoGP19 komt eraan!

Milestone heeft vandaag een nieuw deel in de MotoGP-serie aangekondigd namelijk MotoGP 19. De game zal op 6 juni verschijnen voor onder andere de Nintendo Switch. De eerste trailer van de game kun je hieronder bewonderen.

Met MotoGP 19 zal ontwikkelaar Milestone ook een aantal vernieuwingen gaan introduceren. Voor het eerst wordt MotoE, de elektrische raceklasse van het motorracen, geïntroduceerd en kan er in dit nieuwste deel gespeeld worden met verschillende bekende coureurs van vroeger in speciale
‘Historical Challenges’. Technologische innovaties moeten zorgen voor meer realisme en een AI systeem moet zorgen voor een AI die ongelofelijk snel is op het circuit met extreem realistisch gedrag. Tevens moeten
nieuwe dedicated servers zorgen voor een soepelere multiplayer ervaring.

De eerste trailer van MotoGP 19 is hieronder te bekijken.

2 gedachten over “Milestone kondigt MotoGP 19 aan

Geef een reactie