Trüberbrook ontvangt launch trailer

Het spel komt pas volgende maand uit, maar er is alvast een launch trailer uitgebracht.

Op 17 april zal je kennis kunnen maken met het spel Trüberbrook. Headup Games heeft alvast de launch trailer uitgebracht van dit spel. Trüberbrook is een spannend, mysterie-sci-fi avonturen spel. Geniet van een avontuurlijke vakantie in een parallel universum in 1960.

Beeld jezelf in op vakantie binnen Europa in de late jaren 60. Beeld jezelf nu in als een jonge Amerikaanse wetenschapper; Hans Tannhauser. Ja, dat is je naam in dit scenario. Nu je toch bezig bent, denk aan Trüberbrook, een afgelegen dorp, in een landelijk met berglandschappen en dicht bebost Duitsland in de tijd van de Koude Oorlog. Want, dit is waar je op de een of andere manier beland. Maar wat maakt het uit, je hebt deze reis gewonnen in de loterij! Of, dat is wat het lijkt tenminste. Maar heb geen angst, in plaats daarvan, rust goed uit, het zou wel eens kunnen dat je de wereld moet gaan redden…

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie