Destiny Connect komt naar het Westen

De titel werd al bekend gemaakt voor Japan, maar in de NIS America showcase is bekend gemaakt dat we in het Westen ook aan de slag kunnen met deze game.

NIS America heeft aangekondigd dat Destiny Connect in Noord-Amerika en Europa zal verschijnen. De game staat gepland voor deze herfst.

Het stadje Clocknee is de millennium-overgang aan het vieren wanneer plots de tijd pauzeert en een hoorde aan machines verschijnt. Het is de taak aan Sherry, Pedro en Isaac, een tijdreizende robot, om het mysterie te ontrafelen. Ze zullen samen het verleden bezoeken en een blik in de toekomst werpen. Wat zullen ze allemaal te weten komen over hun familie en de stad Clocknee.

Er is ook een trailer uitgebracht. Deze kan je hier bekijken.


Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Destiny Connect komt naar het Westen

Geef een reactie