Art gedeeld voor aankomende Splatfest van Splatoon 2

Aankomend weekend is er een nieuw Splatfest: ridders tegen tovenaars.

Vorige week was er een nieuw Splatfest bekend gemaakt. Kies jij liever een harnas en vecht je met een wapen of pak jij liever je toverstok en zeg je een aantal spreuken. Nintendo heeft vandaag nieuwe art vrijgegeven voor het aanstaande gevecht.

Normaal draag je alleen een t-shirt met daarop je team, maar bij dit Splatfest kun je je speciaal aankleden. Je kan deze keer in een volledig kostuum knallen met verf. Hiervoor heb je wel de Octoling-amiibo’s voor nodig. Deze amiibo’s geven normaal de set kleding als bonus. Draag je de set voor het evenement start, dan wordt je kostuum overgebracht als het Splatfest begint.

Heb jij al een keuze kunnen maken, of twijfel je nog een beetje? Je hebt nog een paar dagen om er over na te denken. Bekijk de tweet hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie