10 minuten aan Etherborn beelden

De surrealistische puzzel game komt binnenkort naar de Switch.

Een nieuwe video is online verschenen van Etherborn, de indie puzzel game die deze lente op de Switch moet verschijnen. De video kun je hieronder bekijken.

Etherborn is een surrealistische puzzel game waarin je puzzels veelal oplost door met de zwaartekracht te spelen. Dit doe je terwijl je door prachtig vreemde omgevingen reist, waardoor je langzaam maar zeker je eigen bestaan leert begrijpen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “10 minuten aan Etherborn beelden

Geef een reactie