Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Limited Run Games heeft een E3 conferentie

EA doet geen conferentie (EA Play gaat wel gewoon door) en Sony is helemaal afwezig. Limited Run Games is echter wel aanwezig.

EA doet geen conferentie (EA Play gaat wel gewoon door) en Sony is helemaal afwezig. Limited Run Games is echter wel aanwezig.

Limited Run Games is een bedrijf welke zoals de naam al duidelijk maakt games gelimiteerd uitbrengt in een fysieke versie. Alle games die zij uitbrengen krijgt van te voren een vaste hoeveelheid die gemaakt wordt en mis je hem? Dan heb je pech die game zal nooit meer fysiek verschijnen.

Vorig jaar had het bedrijf voor het eerst een conferentie voorafgaand aan de E3, hierin was flink wat Switch nieuws te zien dus wie weet wat er dit jaar in voorbij komt. Een specifiek tijdstip is nog niet bekend.