Game Freak registreert Armored Mewtwo als handelsmerk

Wat kunnen we verwachten van deze gepantserde variant van de legendarische Pokémon Mewtwo?

In Japan is een nieuw handelsmerk gevonden. Het handelsmerk is ingediend door Game Freak (ontwikkelaar van de Pokémon spellen) en Nintendo samen. Naast de naam van deze vermoedelijk nieuwe Pokémon (vorm) is er nog maar erg weinig over bekend.

Al langere tijd gingen geruchten dat er in de nieuwe Pokémon games Sword & Shield een nieuw soort evolutie plaats zou vinden. Nadat we eerder de Mega-evoluties zagen zouden we dit keer Armored-evoluties krijgen. Dat er nu een patent is ingediend voor Armored Mewtwo lijkt die geruchten te bevestigen.

Ook past een Armored-Evolutie goed binnen het ridderlijke thema dat de titels van deze twee nieuwe Pokémon games hebben.

Hoewel alles redelijk bij elkaar lijkt te passen is er dus nog niks bevestigd. Wie weet is het maar een tijdelijk idee wat uiteindelijk nooit in de game terecht zal komen. Wat ook nog kan is dat het enkel in de tv-serie gebruikt zal worden al is het dan wel vreemd dat ook gameontwikkelaar Game Freak het handelsmerk registreert.

Kortom, nog weinig concrete informatie maar genoeg geruchten om weer lekker over door te speculeren. Wat verwacht jij van Armored Mewtwo? En zijn er nog andere Pokémon die je graag in een Armored jasje zou willen zien? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Game Freak registreert Armored Mewtwo als handelsmerk

Geef een reactie