Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Diverse kortingen voor Mar10 dag

Zoek jij nog een Mario spel? Kijk hier waar je korting krijgt!

Gisteren schreven we al over de kortingsactie van Nintendo maar ook diverse winkels hebben leuke aanbiedingen op deze speciale dag.

Al enkele jaren probeert Nintendo iets leuks te verzinnen op 10 maart. De dag die in de gamewereld beter bekend staat als Mar10 (Mario) dag. Nu lijken ook steeds meer winkels een graantje mee te willen pikken van deze ludieke dag.

Voor ons gamers is dat natuurlijk alleen maar mooi, hoe meer winkels aanbiedingen hebben hoe goedkoper wij kunnen gamen. In dit artikel een overzicht van alle aanbiedingen die we bij de Nederlandse winkels hebben kunnen vinden voor Mario dag.

Bol.com

Bij Bol.com krijg je vandaag korting op download codes van diverse Mario games voor de Nintendo Switch. Spellen die normaal €60,- kosten zijn nu voor €50,- te verkrijgen. Een korting van iets meer dan 15% dus! Let wel op dat het alleen om download codes gaat, fysieke spellen doen niet mee aan deze actie.

GameMania

Ook van GameMania kregen we een mailtje dat er €10,- korting zou zijn op download codes van Mario spellen. Wanneer je nu naar de site gaat lijkt deze actie echter nog niet in te zijn gegaan, we zien nog steeds de originele prijzen. Ben dus voorzichtig als je hier gaat bestellen en controleer goed de prijs!

Starselect

Onlinewinkel Starselect pakt nog net iets groter uit dan de eerder genoemde winkels. Zij geven namelijk 25% korting op diverse Mario download codes. Ook hier gaat het enkel om een select aantal Switch spellen. De prijs is hier van €60,- naar €45,- gegaan. Een korting van €15,- dus! Mocht je nog een van deze spellen zoeken en geen probleem hebben met een download code lijkt dit een erg goede actie.

Nintendo

Zoals gisteren beschreven krijg je bij Nintendo op dit moment dubbele gouden punten op een aantal Mario spellen. Je krijgt dus niet direct bij aanschaf van de game korting maar kan wel later een leuke korting krijgen op bepaalde spellen. Of je deze dubbele gouden punten ook krijgt wanneer je gebruik maakt van een download code is niet bekend.

Heb jij nog ergens anders een goede aanbieding gezien? Laat het dan vooral weten in de reacties!