Did You Know Gaming? deelt feitjes over Mario Kart

Wat wist jij al over Mario Kart?

Did You Know Gaming? heeft een nieuwe video geplaatst waarin de racegames van onze besnorde held centraal staan. In deze tien minuten durende video komen we een hoop te weten over onder andere de productie van Super Mario Kart. Wist je bijvoorbeeld al dat Mario Kart 7 de eerste titel is in de Mario Kart-serie die internationaal was ontwikkeld? Of dat het Mario Kart-wiel accessoire meer dan dertig prototypes heeft gehad? Voor meer weetjes kun je de video hieronder bekijken.

Welk feitje vind jij het interessants? Laat het ons weten.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Did You Know Gaming? deelt feitjes over Mario Kart

Geef een reactie