amiibo in Yoshi’s Crafted World

Je kan de amiibo weer uit de kast halen!

De afgelopen jaren zijn er talloze amiibo uitgebracht, met name voor de Nintendo Wii U en 3DS. Hoewel Nintendo de figuren in een rustiger vaarwater aanbied, zijn een aantal Nintendo Switch-games compatibel met de figuurtjes. Dit geldt ook voor de aankomende game die het Japanse bedrijf gaat uitbrengen, namelijk Yoshi’s Crafted World.

In de onderstaande video wordt de compatibiliteit vormgegeven. Om het kort samen te vaten kan Yoshi een souvenir, gebaseerd op de amiibo, aandoen welke bescherming biedt tegen vijanden. Dit ziet er bijzonder creatief uit!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “amiibo in Yoshi’s Crafted World

Geef een reactie