Video: Bekijk de Amiibo van Young Link, Pichu, Daisy en Ken!

In deze video kun je deze gloednieuwe Amiibo van Super Smash Bros. Ultimate van dichtbij bekijken!

Onlangs stonden op de Belgische conventie Made in Asia de nieuwste Amiibo tentoongesteld om te bekijken. Deze waren Young Link, Pichu, Daisy en Ken. Gaming Boulevard was aanwezig op deze conventie, en hebben dus ook beeldmateriaal opgenomen waarin de Amiibo van dichtbij te zien zijn. De unieke details van de Amiibo zijn dan ook goed zichtbaar.

Ben jij van plan om een van deze Amiibo te halen? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie