Nooit uitgebrachte NES-game UWC ontdekt

Een worstel game genaamd UWC heeft nooit het licht gezien, maar er zijn nu beelden opgedoken van deze verloren titel.

Een nieuwe onuitgebrachte NES-titel is nu eindelijk speelbaar te zien. In de game, UWC, sta je in de boksring en is het de bedoeling om je tegenstander knock-out te slaan. De Japanse ontwikkelaar Seta heeft het spel dus nooit uitgebracht, maar Youtuber Archon 1981 heeft het spel kunnen bemachtigen.

Archon 1981 is van plan de rom te delen zodat fans het kunnen proberen. Tot die tijd kunnen fans de gameplay-video bekijken. De video hebben wij hieronder voor jullie klaar staan.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Nooit uitgebrachte NES-game UWC ontdekt

Geef een reactie