Nieuw wereldwijd Splatfest bekend gemaakt

Ben jij liever een tovenaar of een ridder?

Nintendo heeft een gloednieuw wereldwijd Splatfest bekend gemaakt voor Splatoon 2. Volgend weekend kun je als tovenaar of ridder de strijd aangaan. Normaal draag je alleen een t-shirt met daarop je team, maar bij dit Splatfest kun je je speciaal aankleden. Je kan deze keer in een volledig kostuum knallen met verf. Hiervoor heb je wel de Octoling-amiibo’s voor nodig. Deze amiibo’s geven normaal de set kleding als bonus. Draag je de set voor het evenement start, dan wordt je kostuum overgebracht als het Splatfest begint.

Welke kant kies jij? Laat het ons weten in de reacties.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Nieuw wereldwijd Splatfest bekend gemaakt

Geef een reactie