IGN deelt impressie Yoshi’s Crafted World

Krijg een glimp van een niet eerder waargenomen level.

Een van de grootste websites op gebied van gaming is IGN. De website is wereldwijd bekend en dat is te danken aan een groot hoeveelheid content. De afgelopen jaren staan zij ook bekend om discutabele reviews (Too much water, anyone?), maar alsnog zijn zij vaak een van de eersten die de nieuwtjes mogen delen en spelen. Ditmaal betreft het Yoshi’s Crafted World.

In de gloednieuwe Switch-game die eind maart gaat uitkomen, maken zij kennis met de unieke en creatieve wereld die door Good-Feel is gemaakt. In de onderstaande video is de kennismaking met een nieuw level waar te nemen. Indien je liever geen spoilers wil, kan je de video beter overslaan. Voor degene die wel gaan kijken en liefhebber zijn van de natuur kunnen hun hart ophalen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “IGN deelt impressie Yoshi’s Crafted World

Geef een reactie