Square Enix werkt aan nieuwe console game van Octopath Traveler

Door hoge verkoopcijfers wil het bedrijf verdergaan met de nieuwe serie.

Vandaag heeft RPG-gigant Square Enix een nieuwe mobiele titel aangekondigd. Octopath Traveler: Champions of the Continent dient als prequel voor de Switch-titel en zal dit jaar verschijnen voor iOS en Android. Nu heeft Square Enix onthuld dat de originele game 1,5 miljoen keer verkocht.

Op Twitter bevestigt het bedrijf dat ze de serie willen vervolgen na de mobiele titel. De volgende nieuwe console game is namelijk al in de maak. Wel zegt het bedrijf dat fans geduldig moeten zijn, want de game zal nog even op zich laten wachten. Tot die tijd hoopt Square Enix dat spelers plezier hebben met de mobiele game.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Square Enix werkt aan nieuwe console game van Octopath Traveler

Geef een reactie