Nieuwe details van Fire Emblem Three Houses

Bekijk alvast de boxart en beluister de main theme!

Er is materiaal vrijgekomen van de Japanse limited edition. In Japan krijgen spelers de game, een steelbox case, een artbook en een CD met de soundtrack. Gepaard met dit vrijgegeven materiaal is ook de boxart en de main theme nu beschikbaar om te bekijken en te beluisteren.

Hier is een afbeelding waarop de Japanse boxart te zien is. Het is nog onbekend of wij deze boxart ook in Europa zullen krijgen.

Op E3 2018 konden we heel even de Engelse versie van de main theme horen, die ook beschikt over zang. Er is een preview opgedoken waarin je 2 minuten kunt beluisteren van de Japanse versie.

Ga jij Fire Emblem Three Houses halen? Laat het ons weten in een reactie. De game komt op 26 juli uit.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Nieuwe details van Fire Emblem Three Houses

Geef een reactie