Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Labo Toy-Con 04: VR-pakket bekend gemaakt

Volgende maand kunnen we weer aan de slag met een nieuw Toy-Con pakket en ditmaal in het teken van Virtual Reality.

Volgende maand kunnen we weer aan de slag met een nieuw Toy-Con pakket en ditmaal in het teken van Virtual Reality.

Nintendo heeft bekend gemaakt dat er een nieuwe Toy-Con op de markt komt. Het vierde pakket bevat Virtual Reality. Je hebt geen hoofdband nodig voor dit pakket. Schuif de Nintendo Switch in de VR-bril en hou deze VR-bril voor je ogen en je zult de Virtual Reality ontdekken.. Er worden twee opvoeringen uitgebracht: de complete set en de starters set.

De complete set zal je voor 80 dollar kunnen bemachtigen. Deze variant bevat de software en zes Toy-Con-projecten: De Toy-Con VR-bril, Toy-Con knaller, Toy-Con fototoestel, Toy-Con vogel, Toy-Con windpedaal en de Toy-Con olifant. Naast de bouwmodellen en de software zelf zit er ook een schermhoes bij en een veiligheidskap.

De starterset bevat de software en alle materialen om de Toy-Con VR-bril en de knaller in elkaar te zetten. Deze editie kan je voor 40 dollar aanschaffen. Er zijn nog twee optionele sets voor 20 dollar per stuk. De eerste set bevat de Toy-Con olifant en fototoestel. De tweede set bevat de Toy-Con windpedaal en de vogel.

Het vierde Labo-pakket, dat helemaal in het teken staat van Virtual Reality, verschijnt op 12 april. Europese prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk zal het evenveel in euro’s worden.