Nintendo Labo Toy-Con 04: VR-pakket bekend gemaakt

Volgende maand kunnen we weer aan de slag met een nieuw Toy-Con pakket en ditmaal in het teken van Virtual Reality.

Nintendo heeft bekend gemaakt dat er een nieuwe Toy-Con op de markt komt. Het vierde pakket bevat Virtual Reality. Je hebt geen hoofdband nodig voor dit pakket. Schuif de Nintendo Switch in de VR-bril en hou deze VR-bril voor je ogen en je zult de Virtual Reality ontdekken.. Er worden twee opvoeringen uitgebracht: de complete set en de starters set.

De complete set zal je voor 80 dollar kunnen bemachtigen. Deze variant bevat de software en zes Toy-Con-projecten: De Toy-Con VR-bril, Toy-Con knaller, Toy-Con fototoestel, Toy-Con vogel, Toy-Con windpedaal en de Toy-Con olifant. Naast de bouwmodellen en de software zelf zit er ook een schermhoes bij en een veiligheidskap.

De starterset bevat de software en alle materialen om de Toy-Con VR-bril en de knaller in elkaar te zetten. Deze editie kan je voor 40 dollar aanschaffen. Er zijn nog twee optionele sets voor 20 dollar per stuk. De eerste set bevat de Toy-Con olifant en fototoestel. De tweede set bevat de Toy-Con windpedaal en de vogel.

Het vierde Labo-pakket, dat helemaal in het teken staat van Virtual Reality, verschijnt op 12 april. Europese prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk zal het evenveel in euro’s worden.


Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

5 gedachten over “Nintendo Labo Toy-Con 04: VR-pakket bekend gemaakt

 • 07/03/2019 om 13:51
  Permalink

  Waar ik van opkijk is dat nintendo dit goed vind voor kinderen van zes en zeven plus. vive en psvr raden juist 12 en 13 Plus aan omdat het schadelijk kan zijn voor jonge kinderen, aangezien hun ogen zich nog moeten ontwikkelen.

  • 07/03/2019 om 14:14
   Permalink

   Dit heeft verschillende factoren het is niet alleen de technologie vaak maar ook het gewicht van een dergelijke headset. Tevens zijn headsets als cardboard etc er ook zonder leeftijdsrestrictie., het heeft namelijk ook nog te maken met hoe intens een VR ervaring is. Ik gok dat Nintendo focused op kortere ervaringen die geen effect hierop hebben.
   Daydream heeft van Google wel een rating gekregen, Cardboard alleen een melding van doe het met volwassenen erbij. Je hebt dus meerdere soorten VR waarvan niet alles geschikt is voor onder de 13 en een deel wel gebruikt kan worden.

 • 07/03/2019 om 18:59
  Permalink

  Toy-con Windpedaal en Toy-con knaller…… zucht….. dit labo gaat zo aan mij voorbij. Ik denk ook niet dat labo de successtory gaat worden van de switch.

Geef een reactie