Mortal Kombat 11 krijgt story trailer

De populaire vechter komt ook naar de Switch en inmiddels kunnen we ook een nieuwe story trailer bewonderen inclusief nieuwe footage.

Mortal Kombat 11 is onlangs aangekondigd tijdens de Game Awards. De bloederige titel komt deze keer ook naar Nintendo’s hybride console. Mortal Kombat games zijn fighting games, die de reputatie hebben nogal bloederig te zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale finishers aan het eind van een gevecht, waarbij de winnaar letterlijk het hoofd van de ander zijn schouders afrukt, compleet met ruggengraat. Ook het nieuwste deel zal hierop geen uitzondering gaan vormen.

Inmiddels zijn nieuwe gameplay beelden alsmede een story trailer opgedoken welke je hieronder kunt bekijken.

Eén gedachte over “Mortal Kombat 11 krijgt story trailer

Geef een reactie