Top 15 eShop downloads februari bekend

Met een verrassende game als koploper!

Maandelijks maakt Nintendo een lijst bekend met de meest gedownloade eShop games. Aangezien we pas een paar dagen in maart zitten is nu de lijst van februari bekend gemaakt. Bovenaan deze lijst staat een game die verrassend goed scoort. The Way Remastered scoort mooie cijfers in februari, dit is vooral te danken aan de hoge korting op de game.

Direct achter de nummer één scoren Wargroove en Final Fantasy IX hoog. De volledige top 15 kun je hieronder bekijken, welke van deze games heb je zelf ook gedownload?

1. The Way Remastered
2. Wargroove
3. Final Fantasy IX
4. Diablo III: Eternal Collection
5. Undertale
6. New Super Mario Bros. U Deluxe
7. FIFA 19
8. Minecraft
9. Stardew Valley
10. Captain Toad: Treasure Tracker
11. Rocket League
12. Donkey Kong Country: Tropical Freeze
13. Crypt of the NecroDancer: Nintendo Switch Edition
14. The Binding of Isaac: Afterbirth+
15. Hollow Knight

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

2 gedachten over “Top 15 eShop downloads februari bekend

  • 05/03/2019 om 20:31
    Permalink

    Ik houd het nog steeds vol: ik koop alleen fysiek. Alleen op die manier ben ik verzekerd dat ik over 10 jaar nog steeds deze spellen kan spelen.

    Ik speel best vaak retro…zelfs uit mijn eigen jeugd spelen uit de 80-er jaren….. Blijft leuk

Geef een reactie