[Prijsvraag] Win 2 x Riddled Corpses EX

We mogen de naderende release van deze twin-stick shooter vieren met een prijsvraag!

Riddled Corpses EX is vanaf 2 maart beschikbaar op de Nintendo Switch en in samenwerking met de ontwikkelaar mogen we twee keer een digitaal exemplaar verloten. Riddled Corpses EX is een twin-stick shooter in een retro-achtige stijl. In onze review lees je dat het spel zeer vermakelijk kan zijn.

Hoe maak je kans op deze leuke prijs? Reageer zowel op dit bericht alsmede op nog een ander forum- dan wel nieuwsbericht op DN. Meedoen kan tot en met 4 maart 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak โ€˜m hier (gratis) aan! Veel succes!


Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag. 

21 gedachten over “[Prijsvraag] Win 2 x Riddled Corpses EX

Geef een reactie