Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch4Kids week bij Karim&Suus

Misschien heb je Karim&Suus al eens voorbij zien komen op Twitch. Komende week zullen ze speciale streams voor het goede doel maken.

Misschien heb je Karim&Suus al eens voorbij zien komen op Twitch. Komende week zullen ze speciale streams voor het goede doel maken.

Komende week gaan Karim en Suzanne elke dag een speciale stream geven om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Dushi Vriend. Een Dushi Huis biedt kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18+ jaar die niet meer thuis kunnen wonen een langdurige, veilige woonplek volgens de innovatieve Dushi-methode. Vaak gaat het om kinderen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt en kampen met een hechtingsprobleem. In de kleinschalige Dushi Huizen krijgen zij steun, begeleiding en alle ruimte hun identiteit te ontwikkelen en talenten te ontplooien. Waar mogelijk worden de ouders hierbij betrokken. Dushi Huis is een thuis waar kinderen – die meestal al meerdere plaatsingen in pleeggezinnen achter de rug hebben – onvoorwaardelijk blijven totdat ze uitvliegen.

Wil je hiermee helpen? Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je doneren via de donatie link bij hun stream. Of je kan de actie delen via sociale media of eventueel een game die je niet meer gebruikt opsturen (Let wel PEGI niet hoger dan 12).

Opsturen kan naar:

Orion 3
1188 AM Amstelveen
Ontmoetingscentrum De Meent
T.a.v. Suzanne de Jong

Om 12:00 zal de eerste stream beginnen waarin ze twaalf uur online zullen zijn. Deze is meteen hieronder te vinden:

Kari&Suus