Hoogtepunten Zelda-concert uitgelicht

Beeldmateriaal van een ‘legendarisch’ concert.

Vorig jaar vond een concert in teken van The Legend of Zelda plaats. Tijdens de muzikale uitvoering werden verschillende en bekende muziekstukken uit de legendarisch serie gespeeld, waaronder Breath of the Wild. Niet veel later werd aangekondigd dat een concertregistratie van de uitvoering zal worden uitgebracht, waarin zowel geluidopnames als beeldmateriaal tot de materiaal behoort. Hoewel de concertregistratie vooralsnog exclusief in het Oosten wordt uitgebracht, weerhoudt Nintendo dit niet om een aantal hoogtepunten te delen ons. In de onderstaande video komen een aantal unieke momenten van het concert aan bod, waar fans van zullen smullen. Geniet!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

5 gedachten over “Hoogtepunten Zelda-concert uitgelicht

 • 04/03/2019 om 07:37
  Permalink

  De verwondering van de eerste keer breath of the wild spelen……die zou ik nog een keertje willen beleven. Helaas is dat maar eenmalig. Wat een game en inderdaad wat een muziek.

  • 04/03/2019 om 10:12
   Permalink

   Heel herkenbaar. De eerste uren (30-40uur) die ik in BotW heb ervaren zijn ongeëvenaard. Vanaf het ontwaken tot aan het verkennen van The Great Plateau. De eerste stappen die je er buiten zet en de kennismaking met de eerste dorpjes. Heerlijke game!

 • 04/03/2019 om 23:11
  Permalink

  Het blijft me verbazen hoe ondergewaardeerd de soundtrack van BotW is…
  Ik kijk in ieder geval erg uit naar dit album. Het klinkt fantastisch!

Geef een reactie