Battle Worlds Kronos komt naar de Switch

De verschijning van Battle Worlds Kronos op online warenhuis Amazon heeft zijn komst bevestigt. De releasedatum staat nu op 28 mei maar dit zou nog kunnen veranderen.

Battle Worlds Kronos is een turn-based strategie spel. Dit wil zeggen dat spelers niet tegelijk aan het spelen zijn maar dat ze om beurten een actie doen zoals we bij klassieke bordspellen gewend zijn. In de Switch-versie van dit spel zit lokale multiplayer en zal ook meteen de eerder verschenen ‘Trains’ DLC bevatten.

Doordat het spel op Amazon is verschenen hebben we ook meteen wat extra informatie en een gameplay trailer voor jullie.

  • Het spel zal in het totaal meer dan 60 uur aan gameplay bevatten.
  • Je voert een episch gevecht bekeken vanuit twee verschillende perspectieven.
  • Battle Worlds Kronos werkt met het ‘easy to learn, hard to master’ principe. Dit wil zeggen dat iedereen het op kan pakken maar dat je veel zal moeten spelen om écht heel goed te worden.
  • Voor de lokale multiplayer stand zijn speciale maps ontworpen.
  • Een geïntegreerde moeilijkheidsoptie zorgt ervoor dat je nooit té moeilijke tegenstanders krijgt.

Bekijk hieronder de trailer van Battle Worlds Kronos. Waarschijnlijk kunnen we dus over twee maanden aan de slag met dit spel. Op Amazon kan je het spel al bestellen, op Nederlandse websites hebben we het spel nog niet kunnen vinden.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Battle Worlds Kronos komt naar de Switch

Geef een reactie