Gameplay beelden Hard West

Een avontuur in het vreemde westen.

Nieuwe beelden zijn verschenen van Hard West, een turn-based tactical game dat binnenkort op de Switch verschijnt. De beelden kun je hieronder bekijken.

In Hard West volg je het verhaal van Warren, die na een aantal tragische gebeurtenissen het pad van wraak en chaos bewandeld. Probeer te overleven in een wereld vol moeilijke keuzes en gevolgen, waar de dood een constante aanwezigheid is en de pacten die je aangaat met bovennatuurlijke krachten niet alleen invloed hebben op jou, maar op iedereen om je heen. Hard West is vanaf 7 maart te downloaden in de Switch e-shop.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Gameplay beelden Hard West

Geef een reactie