Video laat verbeteringen Bloodstained: Ritual of the Night zien

De game is visueel verbeterd sinds het E3.

505 Games en ArtPlay hebben een nieuwe video online gezet van Bloodstained: Ritual of the Night, om de visuele verbeteringen van de game sinds het E3 te laten zien. De video kun je hieronder bekijken.

De spirituele opvolger van Castlevania: Symphony of the Night is al een tijdje in ontwikkeling, het was aanvankelijk zelfs de bedoeling om de game ook naar de Wii U te brengen. In 2018 werd duidelijk dat de titel de overstap naar de Switch zou gaan maken, en alhoewel de game daarna nog verschillende keren is uitgesteld lijkt hij deze zomer dan toch eindelijk te verschijnen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Video laat verbeteringen Bloodstained: Ritual of the Night zien

Geef een reactie