Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Reviewpagina geüpdatet!

Bezoek onze reviewpagina en ontdek een "vergeten" parel!

Bezoek onze reviewpagina en ontdek een “vergeten” parel!

Daily Nintendo schrijft dagelijks de laatste nieuwtjes en beoordeelt de meest recente games. Dit geldt ook voor games die op de Nintendo Switch worden uitgebracht. Hierbij kun je denken aan grote titels als The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Smash Bros. Ultimate, maar ook aan Indie-games zoals Hollow Knight. Leuk allemaal, maar waar kan je nou die ene review vinden als je twijfelt over het aanschaffen van een game?

De reviewsectie van Daily Nintendo kan je in het menu terugvinden (en anders hier!). Zodra je daar eenmaal op de pagina bent gekomen, kun je op een van de verschillende categorieën klikken, zoals de Nintendo Switch en Nintendo 3DS. De reviews staan in een overzichtelijke schema verwerkt zodat je snel een game kan vinden. De reviewpagina van de Nintendo Switch is recentelijk vernieuwd en geactualiseerd. De vernieuwingen hebben betrekking op het overzichtelijk ordenen, maar ook het toekennen van een ster aan een game die een 8,5 of hoger heeft gescoord. Bezoek dan ook deze pagina, en wie weet is jouw zoektocht naar een nieuwe game tot een einde gekomen!