[POLL] Voor welke starter ga jij?

Gisteren werden de eerste beelden van een nieuwe generatie Pokémon met de wereld gedeeld. In het aankomende deel, Pokémon Sword & Shield, maakt de serie een volgende stap binnen de serie, maar voordat het zover is volgt de brandende vraag: voor welke starter ga jij?

Een onthulling van een gloednieuwe Pokémon-game gaat samen met het kenbaar maken van jouw favoriete starter. In het aankomende deel heb je de keuze uit een aapachtige Grass-Pokémon, een vurig konijntje in vorm van Scorbunny en een sombere Water-Pokémon. Hoewel wij snappen dat de keuze niet makkelijk is, zijn wij benieuwd naar welke Pokémon de ultieme favoriet is. Je kan jouw keuze vertegenwoordigen door jouw stem uit te brengen in de eerste poll van 2019 en/of door een berichtje achter te laten in de berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

5 gedachten over “[POLL] Voor welke starter ga jij?

Geef een reactie