Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy verschijnt 9 april

In de eShop is eindelijk de Westerse releasedatum vrijgegeven, maar ook nieuwe informatie.

Begin april kunnen we weer in de rechtbank staan. De Ace Attorney trilogie zal dan verschijnen in de eShop. In deze collectie kan je de veertien episodes spelen die de eerste drie games vertegenwoordigen. Met eigenzinnige humor en leuke personages zul je het verhaal verkennen van Phoenix Wright. De collectie zal €29,99 gaan kosten en gaat 1,7GB in beslag nemen. Een Franse en Duitse taaloptie staan op de planning.

In Phoenix Wright: Ace Attorney speel je als beginnend advocaat Phoenix Wright. Samen met zijn hulpje, Maya Fey, zal je gevechten in de rechtbank moeten overwinnen. Je hebt drie dagen de tijd om je cliënt onschuldig te bewijzen, maar je zal ook de juiste moordenaar moeten vinden. Het spel is opgedeeld in twee delen: het onderzoeksdeel en het gedeelte waar je in de rechtbank staat. In het onderzoeksdeel zal je naar de plaats delict gaan en zul je de moord kunnen onderzoeken en bewijsmateriaal verzamelen. Daarnaast kom je ook de meest gekke personages tegen. In de rechtbank zal je de getuigen overhoren en de fouten in hun overhoring vinden door middel van je bewijs.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy verschijnt 9 april

Geef een reactie