Metamorphosis komt naar Nintendo Switch

Het spel zal deze herfst te spelen zijn.

Ovid Works heeft vandaag een nieuwe game aangekondigd: Metamorphosis. Metamorphosis is een first-person, puzzel-, avonturen-, platformspel. De release van het spel staat gepland voor de herfst.

Het verhaal van de game gaat als volgt: Je ontwaakt in de ochtend en ontdekt dat je getransformeerd bent in een klein insect. Dit komt vrij ongelegen, aangezien je vriend Joseph gearresteerd word voor nog onbekende redenen en hij je niet herkent in deze vorm.

Om Joseph te helpen en antwoorden te vinden op al je vragen, zal je aan boord moeten springen op een gevaarlijke reis doorheen een vreemde wereld welke, net als jezelf, vreemd en onbekend is geworden.

Wat ooit leek op een alledaagse wereld, is veranderd in een uitgebreid obstakel parcours. Je zal moeten springen, klimmen en jezelf een weg moeten banen doorheen groezelige hoeken en gaten die bestaan binnenin de scheuren van de beschaving.

Metamorphosis is een buitengewoon avontuur doorheen surrealistische landschappen. Gebruik je verstand om de waarheid te ontrafelen en keer terug naar het leven zoals je het ooit kende.

Hieronder kan je ook nog even de trailer bekijken van het spel.

Geef een reactie