Johnny Cage onthuld voor Mortal Kombat 11

De Hollywood-ster keert terug naar het strijdtoneel.

Vandaag is een nieuw personage onthuld voor Mortal Kombat 11. Het gaat om niemand minder dan veteraan Johnny Cage, die al sinds de eerste Mortal Kombat-titel van de partij is. De filmster/vechtsporter maakt wederom gebruik van de brute kracht van zijn vuisten, groene vuurballen en sterke trappen. Voor zijn Fatality verandert het speelveld even in een filmset. Johnny heeft namelijk meer dan één take nodig om zijn finishing move goed uit te kunnen voeren.

Hieronder is de aankondigingstrailer te bekijken, waarbij je Johnnys moves en Fatality goed in actie kan zien. De game verschijnt op 17 mei voor Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Johnny Cage onthuld voor Mortal Kombat 11

Geef een reactie