Website laat je bekende Nintendo-locaties in HD bekijken

Van Super Mario Sunshine tot The Legend of Zelda: Twilight Princess.

Heb je wel eens bij het spelen van een game gedacht, ik zou dit gebied wel eens verder willen verkennen? Op YouTube zijn verschillende video’s te vinden van dataminers die met cheats de camera in-game volledig kunnen manipuleren en dus in de kleinste hoeken en gaten kunnen kijken. Een recent opgedoken website – noclip genaamd – laat gebruikers iets vergelijkbaars doen, maar dan zonder cheats en dergelijke.

Op de site kun je verschillende locaties uit een aantal bekende Nintendo-games in HD bekijken. Afhankelijk van je computer worden de digitale kaarten van plekken als Delfino Plaza of Hyrule Field redelijk snel geladen. Op dit moment zijn er ongeveer 30 kaarten om te bekijken. Elke kaart is opgedeeld in verschillende segmenten en sommige kaarten hebben zelfs tekens, vijanden en voorwerpen. Op sommige kaarten kun je zelfs de tijd van de dag wijzigen. Met een andere tool kunt je texturen bekijken en render hacks inschakelen. Via onderstaande link kan de website bekeken worden.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Website laat je bekende Nintendo-locaties in HD bekijken

Geef een reactie