Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Trüberbrook komt in april naar Nintendo Switch

Beleef de ideale vakantie in Trüberbrook!

Beleef de ideale vakantie in Trüberbrook!

Boxart van de fysieke release

Headup Games en BTF hebben vandaag hun releasedatum voor Trüberbrook bekend gemaakt. Het avonturenspel zal digitaal uitkomen op 17 april. Op de fysieke versie zal je nog een paar dagen langer moeten wachten, deze zal namelijk op 19 april verschijnen.

Verder deelde Headup Games vandaag ook nog wat extra informatie over de handgemaakte landschappen en visuals van het spel:

Een van de meest kenmerkende eigenschappen van Trüberbrook, is de unieke visuele stijl. De landschapen zijn volledig handgemaakt (“handgemaakt” als in: gemaakt met behulp van echte handen! En vingers. En Lijm.). Neem een kijkje naar wat de ontwikkelaars gemaakt hebben, stuk voor stuk. Elk klein detail is zelf in elkaar gestoken:

De modellen werden gedigitaliseerd met behulp van een techniek genaamd, fotogrammetrie en later versimpelt voor een meer realistische beleving. Elk landschap heeft een speciale behandeling gekregen en werd belicht met echte fysieke lampen. Dit gaf de ontwikkelaars de mogelijkheid om de verschillende uren en weersomstandigheden in een dag weer te geven. Zelfs de verandering van de seizoenen werden mogelijk gemaakt door deze sets, bijvoorbeeld met echte kleine sneeuwvlokjes- geen grap!

Zelfs variatie van de miniatuur modellen werd gefotografeerd en daarna opnieuw geprojecteerd op het digitale model. Met behulp van verschillende samengevoegde workflowbeelden, werden karakters in het landschap geïntegreerd, met digitaal licht en real-time schaduwen. Op deze manier, werden zeer gedetailleerde modellen ontwikkeld die perfect inmengen met de digitale karakters. Elk level werd tot slot gefinaliseerd door toevoegen van effecten, zoals lichtreflectoren, deeltjeseffecten en velddiepte.


Ook werd er nog wat extra algemene informatie over het spel bekend gemaakt:

Trüberbrook  is een spannend, mysterie-sci-fi avonturen spel. Geniet van een avontuurlijke vakantie in een parallel universum in 1960.

Beeld jezelf in op vakantie binnen Europa in de late jaren 60. Beeld jezelf nu in als een jonge Amerikaanse wetenschapper; Hans Tannhauser. Ja, dat is je naam in dit scenario. Nu je toch bezig bent, denk aan Trüberbrook, een afgelegen dorp, in een landelijk met berglandschappen en dicht bebost Duitsland in de tijd van de Koude Oorlog. Want, dit is waar je op de een of andere manier beland. Maar wat maakt het uit, je hebt deze reis gewonnen in de loterij! Of, dat is wat het lijkt tenminste. Maar heb geen angst, in plaats daarvan, rust goed uit, het zou wel eens kunnen dat je de wereld moet gaan redden…

Ben jij onder de indruk van Trüberbrook? Of is deze game helemaal niets voor jou? Laat het ons weten in de reacties!