Nintendo deelt nieuwe concept artwork voor Captain Toad: Treasure Tracker

Deze prachtige tekeningen zijn nog nooit eerder vertoond!

Onlangs zijn er op het Twitteraccount van Nintendo of Europe 3 concepttekeningen geplaatst van de game Captain Toad: Treasure Tracker. Deze zijn nog nooit eerder ergens geplaatst of vertoond, tot vandaag dus! De game kwam oorspronkelijk uit voor de Wii U in 2014, en is later ook verschenen op de Nintendo 3DS en de Switch. Welke afbeelding vinden jullie het mooist? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

2 gedachten over “Nintendo deelt nieuwe concept artwork voor Captain Toad: Treasure Tracker

Geef een reactie