Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pre-load Kirby’s Extra Epic Yarn is online

Een wollig avontuur met Kirby!

Een wollig avontuur met Kirby!

Begin maart is het zover. Dan keert Kirby terug naar een van zijn meest unieke avonturen in Kirby’s Extra Epic Yarn. De kleurrijke game kenmerkt zich doordat vijanden en omgevingen uit wol bestaan. Dit betekent voor Kirby dat er meer mogelijkheden zijn om andere vormen aan te nemen om vervolgens vijanden te verslaan.

De oorspronkelijke versie kwam in 2010 uit voor de Nintendo Wii. De game werd bekroond om zijn unieke aspecten, maar bekritiseerd vanwege de moeilijkheidsgraad. Je moet namelijk je best doen om “game over” te gaan. De game biedt daarentegen een uitdaging indien je alles wil verzamelen.

Nintendo doet dit dunnetjes over in een heruitgave voor de Nintendo 3DS, maar zal meer content kennen dan het origineel. Welke dat exact zijn, kan je hier vinden. Wat handig is te weten is dat je de game al kan pre-loaden vanuit de Nintendo eShop. Daarvoor heb je 11.665 blokjes nodig, wat neer komt op 1,42 GB. Ga jij deze game halen?