Nieuwe beelden Chocobo’s Mystery Dungeon Every Buddy

De mystery dungeon game komt binnenkort naar de Switch.

De release van Chocobo Mystery Dungeon Every Buddy komt steeds dichterbij, vanaf 20 maart zal deze beschikbaar zijn. Om je op de hoogte te houden qua ontwikkelingen heeft Square Enix enkele dagen geleden een live stream georganiseerd, waarin de laatste build werd laten zien. Deze livestream kun je hieronder bekijken. De beelden zijn zin het Japans.

Chocobo’s Mystery Dungeon Every Buddy is een mystery dungeon game, waarbij je eindeloze dungeon’s onderzoekt en monsters bevriend om je party te vormen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie