Jubileumsbanner ‘Find and Vote Heroes’ vanaf morgen live in Fire Emblem Heroes

Roep de 4 populairste helden op in deze speciale banner!

Van 4 tot 9 februari konden fans stemmen op hun favoriete units die al in het spel aanwezig waren. Recent zijn per kleur de populairste eenheden bekend gemaakt; Myrrh: Spooky Monster (rood), Azura: Vallite Songstress (blauw), Lyn: Lady of the Wind (groen), Duma: God of Strength (kleurloos). Nu zal er dus voor deze vier helden een eigen banner verschijnen waarin je een grotere kans hebt om een van hen op te roepen. En om het nog feestelijker te maken; je gratis summon is gegarandeerd een van deze vijf sterren-helden, maar welke…dat blijft voor alle spelers nog een verassing tot morgen!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie