Grand Hero Battle van Panne gaat van start in Fire Emblem Heroes

Versla de laatst overlevende Taguel en voeg haar toe aan je team!

In de nieuwste Grand Hero Battle, die vanaf vandaag live is, kun je de Taguelheldin Panne uit Fire Emblem Awakening verdienen! Ze is een Beast Unit, en haar kleur is blauw. Zoals altijd is de map op drie moeilijkheidsgraden te spelen, en kun je dus drie kopieën van haar verkrijgen. Ze beschikt over de skills Chill Speed en Defense Smoke. Heb jij het in je mars haar te verslaan? Tot 5 maart kun je het proberen!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Grand Hero Battle van Panne gaat van start in Fire Emblem Heroes

Geef een reactie