Demo laat je kennis maken Atelier Lula

Zet je eerste stappen in de wereld van Arland.

Eerder vandaag kon je al een vergelijkingsvideo van Atelier Lula: The Scion of Arland waarnemen op Daily Nintendo. Ditmaal laten wij de eerste beelden van een demo voorbij komen en kan je onderaan het artikel een code vinden, waarmee je de demo kan downloaden.

Atelier Lula: The Scion of Arland is een vervolg op het Arland-trilogie dat oorspronkelijk voor de PS3 is verschenen. De trilogie is sinds december ook te vinden in de eShop, waarbij je de games zowel individueel als collectie kan aanschaffen. De Switch-versie van Atelier Lula neemt je mee naar een kleurrijke wereld waarin je controle krijgt over een alchemist. Indien je twijfelt of geïnteresseerd bent in de game, kan je de eerste stappen vormgeven door een demo te spelen. Dit is mogelijk door de volgende code te gebruiken: D3GM3303RBBBS8FB.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Demo laat je kennis maken Atelier Lula

Geef een reactie