De maker van Bayonetta teased crossover met Mortal Kombat 11

Zullen we deze Umbral Witch te zien krijgen in het volgende Mortal Kombat spel?

Op zijn Twitter zet de maker van Bayonetta, Hideki Kamiya, een nogal verdacht bericht. In dit bericht schreef Hideki namelijk het volgende: “Mortal Kombat x Bayonetta”. Met deze tweet wordt het redelijk duidelijk dat deze Umbral Witch zal verschijnen in Mortal Kombat 11. Nu is de vraag of ze al in het spel zit als een karakter die je kunt vrijspelen, of eventueel een toekomstig gepland DLC-personage is. Gelukkig heeft Bayonetta genoeg ervaring op het gebied van vechtspellen, want ze is natuurlijk ook speelbaar in de bekende Smash Bros-series.


Wat vind jij van deze nieuwe toevoeging? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “De maker van Bayonetta teased crossover met Mortal Kombat 11

Geef een reactie