Veel nieuwe Shakedown: Hawaii gameplaybeelden

Met de naderende release deelt Vblank Entertainment nieuwe beelden.

Shakedown: Hawaii is al enige jaren in ontwikkeling voor onder andere de Nintendo Switch en Nintendo 3DS. Shakedown: Hawaii is een open wereldavontuur waarin je een “legitieme” onderneming bouwt door missies te voltooien, bedrijven te verwerven en concurrenten te saboteren. De game parodieert grote bedrijven en de meest absurde zakelijke praktijken die daarbij horen.

In een nieuwe livestream laat ontwikkelaar Vblank Entertainment nieuwe beelden zien van de nieuwste versie van de game. Als je benieuwd bent, kun je de stream hieronder bekijken. Vooralsnog staat de game gepland om dit jaar nog te verschijnen.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie