Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een Trials Rising overlevingspakket tijdens de Open Bèta

In samenwerking met Ubisoft mogen we een prachtig Trials Rising overlevingspakket verloten!

In samenwerking met Ubisoft mogen we een prachtig Trials Rising overlevingspakket verloten!

Trials Rising is vanaf 26 februari verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Je kan nu echter al een voorproefje krijgen middels de open beta. De Open Bèta van Trials Rising loopt van 21 t/m 25 februari. Tijdens deze periode kun je tevens kans maken op onderstaand overlevingspakket met daarin:

  • Trials Rising poster
  • Trials Rising First Aid Kit
  • Trials Rising anti-stresspil (stressbal)
  • Trials Rising T-shirt, maat: L

Hoe maak je kans op deze vette prijs? Reageer zowel op dit bericht alsmede op nog een ander forum- dan wel nieuwsbericht op DN. Meedoen kan tot en met 25 februari 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Het pakket wordt 1x verloot onder de deelnemers. Spelers krijgen toegang tot de OB via de volgend link: https://register.ubisoft.com/trials-rising/nl-NL

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adres dan ook op te geven welke na het versturen van de prijs weer wordt verwijderd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.