Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win de fysieke versie van Super Chariot

Maak kans op de Royal Gadget Pack welke ook de digitale soundtrack bevat!

Maak kans op het Royal Gadget Pack welke ook de digitale soundtrack bevat!

Ben jij toe aan een nieuwe game? Bij Daily Nintendo maak je nu kans op de fysieke versie van Super Chariot. Deze editie bevat ook nog eens de digitale soundtrack en mogen we 1 keer verloten. Super Chariot is een kleurrijke platform-game vol humor, waarin een dappere prinses en haar verloofde een kist rondzeulen door grotten, terwijl ze rovers van zich afhouden en schatten verzamelen.

Hoe doe je mee om kans te maken op deze toffe game? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 24 februari. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak โ€˜m hier (gratis) aan! Veel succes!


Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adres dan ook op te geven welke na het versturen van de prijs weer wordt verwijderd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Het betreft een exemplaar met Duitse tekst op de boxart, de game is uiteraard ook in het Engels te spelen. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.