Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Microsoft brengt onder andere Game Pass naar de Switch

Geruchten op internet doen vermoeden dat Microsoft en Nintendo grootse plannen hebben.

Geruchten op internet doen vermoeden dat Microsoft en Nintendo grootse plannen hebben.

Een paar jaar geleden introduceerde Microsoft een abonnementsservice die bekend staat als Xbox Game Pass. Tegen betaling van een bepaald bedrag per maand, kunnen spelers hiermee toegang krijgen tot een groot aantal Xbox One- en Xbox 360-titels. Het gerucht doet de ronde dat Xbox Game Pass in de toekomst naar de Switch komt. Er zou een speciale Xbox-applicatie verschijnen welke ondersteuning van GamePass en Project xCloud biedt. Op deze manier zou je Xbox-games op de Nintendo Switch kunnen gaan streamen.

Zowel Direct-Feed Games alsmede Liam Robertson komen met de berichten dat Microsoft en Nintendo aan grootse dingen werken. Naast bovenstaand gerucht zou ook Ori and the Blind Forest naar Nintendo Switch komen. Een interessant gerucht want deze metroidvania is vooralsnog exclusief beschikbaar op de Xbox. Niets van dit alles is echter bevestigd dus moeten we de geruchten vooralsnog met een flinke korrel zout nemen.

Zou jij dit graag zien gebeuren? Laat het weten in een reactie!