Untitled Goose Game uitgesteld naar later dit jaar

De gans heeft het woord “Early” gestolen!

Untitled Goose Game wordt misschien wel een van de meest gekke Switch-titels dit jaar. Als gans zal je het de mensen erg lastig maken. Steel bijvoorbeeld de sleutels van een tuinier of gooi zijn petje in de vijver. De geplande releasedatum zou het ergens in het eerste kwartaal zijn van 2019. House House heeft aangegeven dat ze meer tijd nodig hebben om het spel volledig te maken. Bekijk de tweet hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Untitled Goose Game uitgesteld naar later dit jaar

Geef een reactie