Phoenix Wright: Ace Attorney trilogie zal volgende week Westerse releasedatum krijgen

Volgende week krijgen we een onthulling door niemand minder dan Frank Sawhit.

Dat de eerste trilogie van Ace Attorney naar de Switch komt, dat weten we al een tijdje. De releasedatum weten we echter nog niet, maar daar komt volgende week verandering in. Het officiële Ace Attorney-Twitteraccount heeft namelijk een teaser gegeven. Frank Sawhit, de allereerste getuige, zal volgende week de datum verklappen.

In Phoenix Wright: Ace Attorney speel je als beginnend advocaat Phoenix Wright. Samen met zijn hulpje, Maya Fey, zal je gevechten in de rechtbank moeten overwinnen. Je hebt drie dagen de tijd om je cliënt onschuldig te bewijzen, maar je zal ook de juiste moordenaar moeten vinden. Het spel is opgedeeld in twee delen: het onderzoeksdeel en het gedeelte waar je in de rechtbank staat. In het onderzoeksdeel zal je naar de plaats delict gaan en zul je de moord kunnen onderzoeken en bewijsmateriaal verzamelen. Daarnaast kom je ook de meest gekke personages tegen. In de rechtbank zal je de getuigen overhoren en de fouten in hun overhoring vinden door middel van je bewijs.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Phoenix Wright: Ace Attorney trilogie zal volgende week Westerse releasedatum krijgen

 • 21/02/2019 om 08:00
  Permalink

  Ik ben vooral ook wel benieuwd naar wat deze gaat kosten. Zou hem graag nog een keer op switch spelen, maar heb hem ook al voor 3ds.

  • 21/02/2019 om 11:01
   Permalink

   In Japan kost de game 3300 Yen, omgerekend 26 euro. Ik verwacht zelf dat de prijs rond de 25/30 komt te liggen. Dat is nog redelijk netjes voor 3 (top)spellen

Geef een reactie